1-0 till oss ännu en gång!

Spänningen steg i andra halvlek då det fortfarande stog 0-0. Då får en av våra spelare bollen springer allt vad hon har och skjuter med vänstern, upp i krysset och det är MÅÅÅÅL!!! GUIF vill verkligen kvittera med cirka 5 minuter kvar av matchen. Men det är omöjligt. Alla gör allt vad dom kan för att dom inte ska kvittera! Backarna spelar jätte bra bollarna flyger hela tiden tillbaka till GUIFs planhalva! Till slut kommer den efterlängade slutsignalen.. Alla springer rakt emot mig! Vi hoppar och skriker! Vi är i B-final! Vi går fram och tackar motståndaren och dommaren. Sen gör vi vågen mot publiken! Och två av våra spelare gör sälen! En av dom tappar tyvärr andan men annars tror jag att det gick bra!
Önska oss lycka till i B-finalen i morgon!